1879 ´ den bugüne

Tarihçe  

 

Ege Beyliği Ticarethane 1879

Hakkında

Ege Beyliği Ticarethane.

Aile geleneksel tarım ve gıda ürünleri tüccarlarıdır. Büyük koyun çiftlikleri, karpuz çiftlikleri ve çeşitli yöresel tarım ürünleri kendilerine büyük gelir kaynağı olmuştur.  Ürünlerini ülke çapında pazarlamışlardır ve ticarethaneleri zamanla ticarette ehlîleşmiştir. 

Ege Beyliği Ticaret, gıda, tarım ve sanayi ürün ve hizmetlerinin küresel üreticisi ve pazarlamacısıdır. 1879 yılında kurulan ticarethane, geleneksel olarak aile üyeleri tarafından yönetilmektedir.



Felsefe:
Hedefe giden bir yol olarak iş birliği. Ege Beyliği Ticaret Grubu, özel ticaretin güçlü bir ortağı ve pazarda önemli bir etkileyicidir. Ortaklarımızın memnuniyeti aynı zamanda Ege Beyliği Ticarethanenin ulaşılabilirliği için bir koşul ve temeldir.

"Bu tüccarlar mesleği ve ticaret kutsaldır, etmektir ve onurdur. Önce ticarette itibar bırakacaksın yani güven olgusu işin sırrıdır. Birde bunu dürüstlükle ve çalışkanlık ile birleştirecek, pekiştireceksin. Sonrası yani gerisi.
Gerisi kolay, gerisi başarı."

Şirketin amacı:
Endüstriyel ortaklarla olan bilgi birikimimiz ve deneyimimiz sayesinde, tüm ortaklarımız için fayda olarak sinerji sağlıyoruz. Bu yüzden her seviyede tam bir toplamı gerçekleştiriyoruz: Satın alma imkânları sağlanmasının yanı sıra, satış pazarlamasının yanı sıra, organizasyon ve yönetim danışmanlığı genel konseptimizin temel bileşenleridir. 


Ürünlerimiz:

Sıvı ve katı yağlar, Tahıl ürünleri, Süt ürünleri, Tohumlar, Meyve ve sebzeler, Baharatlar, Ambalaj, İçecekler, Gıda Dışı ürünler ve Danışmalık.

Ege Beyliği Ticaret Grubu.

İletişim: 

egebeyligi@gmail.com




                                                
   Galerie                                                                                           
























                                      


Lidya Krallığı - Lidya Pazarlama Güngör Durmaz

Lidya Krallığı-Güngör Durmaz-Lidya Pazarlama-Ege-Beyliği Ticarethane 1879



















                                                                            









Beliebte Posts aus diesem Blog